Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 10/02/2021
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 24χρονου ράπερ στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος με ανάρτηση του τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει σβηστεί, είχε δηλώσει την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του.
 
Χθες το βράδυ ενεργοποιήθηκαν και επίσημα οι μηχανισμοί για τον εντοπισμό του νεαρού ράπερ, που αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η γιαγιά του προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία.
 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο ίδιος ο μουσικός ανέβασε βίντεο στα social media αποχαιρετώντας φίλους, γνωστούς και εχθρούς, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αυτοκτονήσει.
 
Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram του μετά τη 1 το βράδυ της Δευτέρας και οι αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί, ενώ την νύχτα υπήρχε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση των αρχών για να τον αποτρέψουν.
 
«Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες» έτσι ξεκίνησε το βίντεο των 3:20 λεπτών ο ράπερ, κρατώντας κόλλες χαρτιά του στα χέρια του. Στη συνέχεια ξεδίπλωσε την εμπλοκή του σε κύκλωμα ναρκωτικών και υποστήριξε ότι δέχεται απειλές.
 
Αφού είπε την ημερομηνία και το όνομα του, συνέχισε: «Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν, ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, για αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε».
 
Ο γνωστός ράπερ κοιτώντας την κάμερα, είπε ξεκάθαρα πως θέλει να αυτοκτονήσει. «Είμαι 24 (ετών) και θέλω να αυτοκτονήσω» είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό πιστεύω θέλατε εξ’ αρχής όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του ’21. Τέσσερις μήνες στην καραντίνα, ψυχίατρο, ζάναξ. Αλλά πάντα ο φόβος να μην με ξανά ενοχλήσουν».
 
Το ροζ βίντεο
 
Ο 24χρονος αναφέρεται σε ένα βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα. Το βίντεο αυτό φαίνεται να τραβάει η άγνωστη γυναίκα και διέρρευσε χθες το βράδυ στα social media. Αρχικά το ανέβασαν δυο χρήστες και έπειτα έγινε αναπαραγωγή και από τρίτους, χλευάζοντας τον 24χρονο για όσα καταγράφτηκαν σε δυο βίντεο μικρής διάρκειας.
 
Τα χλευαστικά σχόλια επικεντρώθηκαν στον σεξουαλικό προσανατολισμό του, διότι ο 24χρονος εμφανιζόταν στο βίντεο με την νεαρή να φοράει γυναικεία εσώρουχα. «Μου αρέσουν οι γυναίκες» είπε στο βίντεο – αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο ράπερ σχετικά με αυτά τα σχόλια. «Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.
 
Οι αντιδράσεις
 
Το βίντεο έγινε αμέσως viral στο Instagram, καθώς το κοινοποίησαν γνωστοί instagramers – influencers και προωθήθηκε σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες . Οι περισσότεροι γνωστοί instagramers ζητούσαν να κάνουν όλοι αναφορές για να κατέβει το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές.
 
Από την άλλη, ράπερς και haters έκραξαν ακόμα περισσότερο τον 24χρονο και μέσω βίντεο έλεγαν πως πρόκειται για μια προωθητική ενέργεια για το νέο του τραγούδι που ανέβηκε στο Youtube στις 7 Φεβρουαρίου.
 
Πηγή: makthes.gr, iefimerida.gr 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis