Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι - Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ
Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι - Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση βιασμού μίας αλλοδαπής γυναίκας στο Ζεφύρι. 

Η γυναίκα βρέθηκε βιασμένη και εγκαταλελειμμένη σε ένα χωράφι στο Ζεφύρι,ενώ δεν είχε καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Μεταφέρθηκε αρχικά σε κοντινό νοσοκομείο και εν συνεχεία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι η κοπέλα έχει υποστεί βιασμό, αλλά δεν φέρει εξωτερικά τραύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμένη.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη. 

Αυτό που προκύπτει είναι πως πρόκειται για μία γυναίκα 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά από τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Είναι ευτραφής, με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ στη δεξιά κλείδα έχει ένα τατουάζ με γράμματα και μικρά σύμβολα. Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως οι δράστες μετέφεραν την άτυχη γυναίκα από άλλο σημείο στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Προς το παρόν δεν έχουν εμφανιστεί αυτόπτες μάρτυρες ώστε να πέσει φως στην υπόθεση, ενώ εξετάζεται και υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής.

Πηγή: iefimerida.gr