Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 17/02/2020

Φως στο θρίλερ του Ζωγράφου με το νεκρό 11 μηνών βρέφος που διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής από τον πατέρα του στο Παίδων, προσπαθούν να ρίξουν οι αξιωματικοί του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σήμερα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων, ένα κοριτσάκι 11 μηνών και ένα αγοράκι 2,5 ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος φέρει επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Νέο σενάριο για τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στο νεκρό βρέφος στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το μωρό το μετέφερε στο «Αγλαΐα Κυριακού» ο πατέρας του. Οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν ότι το μωρό έπασχε από μικροκεφαλία (μια ασθένεια που μεγαλώνει ο εγκέφαλος αλλά όχι και το κρανίο) και από εγκεφαλίτιδα.

Οι γιατροί κάλεσαν ιατροδικαστή ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στο σώμα του μωρού.

Σύμφωνα πάντα με όσα  μετέδωσε ο Alpha, γιατρός του Παίδων κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ναι μεν είδε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης αλλά περιέγραψε επίσης πως η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε το βρέφος, η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών.

Έτσι λοιπόν αναμένονται οι απαντήσεις από την νεκροτομή που θα γίνει στο βρέφος ώστε να δοθεί μια λύση στο θρίλερ που ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η ανακοίνωση του Παίδων

Όπως υπογραμμίζεται σήμερα «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος έφερε επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο διαμέρισμά τους.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis