Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:12 | 27/10/2018

Νέα εξέλιξη περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού και το επικείμενο «μαύρο» καθώς η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του καναλιού, που ανακοίνωσε η DIGEA.

Η ακρόαση αναστολής έχει οριστεί για το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, όπως αναγράφεται και στην ανακοίνωση της Ημερήσιας Διάταξης της 50ης συνεδρίασης του ΕΣΡ.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.

[custom:google-ads]

Η ανακοίνωση της DIGEA: 

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας MEGA. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων

Με ένα συγκινητικό βίντεο οι εργαζόμενοι του MEGA αποχαιρετούν μετά από 29 χρόνια ζωής.τους τηλεθεατές. Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από αγαπημένα παλιά σίριαλ και κλείνει με την ένδειξη «Mega 1989-2019- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Δείτε το βίντεο:

 thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis