Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 12/06/2018

Συναγερμός για ενδεχόμενο νέου σχεδίου απαγωγής γνωστού επιχειρηματία στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακή

 
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν δύο ύποπτα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ στο σημείο όπου κινείτο πεζός ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ο οποίος το 2013 είχε γίνει πάλι στόχος αρπαγής αλλά είχε κατορθώσει να διαφύγει. Σε μια εγκληματική επίθεση προ πενταετίας που αποδόθηκε προσφάτως δικαστικά στο μικτό σχήμα αναρχικών και ποινικών, των επονομαζόμενων «ληστών του Διστόμου».
 
[custom:google-ads]
 
Οι δύο αστυνομικοί προσήγαγαν τους δύο επιβάτες του ΙΧ, ηλικίας 36 και 38 ετών, εκ των οποίων ο ένας ήταν σεσημασμένος για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος είχε κατηγορηθεί για άλλη υπόθεση απαγωγής και είχε αθωωθεί. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στην κατοχή των δύο υπόπτων ατόμων βρέθηκε και ηλεκτρονικός υπολογιστής.
 
Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν αρχικά σε τοπικό αστυνομικό τμήμα και ακολούθως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου εξετάσθηκαν για την παρουσία τους στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι δεν παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία και ότι θα μετέβαιναν σε γειτονικό εστιατόριο. Επίσης ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι διέμεναν στην Βάρη και στη Γλυφάδα και η παρουσία τους στο σημείο είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Τα δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, με την ΕΛ.ΑΣ να εξετάζει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.
 
Η κινηματογραφική απόπειρα απαγωγής του Ανδρέα (Κίκου) Μαρτίνου, γόνου μεγάλης εφοπλιστικής οικογενείας, σημειώθηκε το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου του 2013, στη Βούλα. Οι πέντε δράστες με ένα κλειστό φορτηγάκι μάρκας Mitsubishi και ένα άσπρο Citroen, που αποτέλεσε το κλειδί της εξιχνίασης της υπόθεσης, επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο του 36χρονου επιχειρηματία το οποίο βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από την εφοπλιστική εταιρεία του, στη συμβολή των οδών Ηρακλειδών και Αιόλου. Από το μικρό Βαν εξήλθαν δύο άτομα και έστρεψαν όπλα Καλάσνικοφ εναντίον του. Ο εφοπλιστής όμως με εντυπωσιακή ψυχραιμία εμβόλισε το Citroen και ξέφυγε.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis