Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:34 | 29/09/2017

Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται δυο γονείς από το Michigan επειδή άφησαν το νεογέννητο παιδάκι τους να πεθάνει από ίκτερο, λέγοντας στην μαία πως «ο Θεός δεν κάνει λάθη».

[custom:google-ads]

Πρόκειται για την 30χρονη Rachel Joy Piland και τον 36χρονο σύζυγό της Joshua Barry Piland, οι οποίοι στις 6 Φεβρουαρίου 2016, αρνήθηκαν να παράσχουν ιατρική βοήθεια στην νεογέννητη κόρη τους.

Θρησκόληπτοι άφησαν το παιδί τους να πεθάνει γιατί «ο Θεός δεν κάνει λάθη»

Οι γονείς της Abigail επέλεξαν να μην πάνε σε κάποιο νοσοκομείο για την γέννα και αυτή να γίνει στο σπίτι τους στο Lansing Country Club.

Η μαία και οι νοσοκόμες που βοήθησαν την γέννα περιέγραψαν ότι το μωρο ήταν απόλυτα υγιές όταν γεννήθηκε. Στις 8 Φεβρουαρίου, όταν η μαία επισκέφτηκε την οικογένεια για να δει πως είναι το μωρό, αυτό είχε παρουσιάσει ίκτερο.

Προειδοποίησε τους γονείς ότι θα έπρεπε να μεταφέρουν την Abigail στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατόν.

Ο ντετέκτιβ Peter Scaccia  δήλωσε: «Η Rachel αρνήθηκε να λάβει οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια για την Abigail, δηλώνοντας πως "ο Θεός δεν κάνει λάθη"».

 

Την επόμενη ημέρα το παιδί δεν έτρωγε σωστά και έβηχε αίμα. Η Rachel τοποθέτησε το παιδί «δίπλα σε ένα παράθυρο, φορώντας του μόνο μια πάνα και χρησιμοποιούσε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά για να το κρατάει ζεστό», πρόσθεσε ο ντετέκτιβ.

Όσο περνούσαν οι ώρες, η κατάσταση του παιδιού επιδεινωνόταν με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σταματήσει να αναπνέει και να πεθάνει.

Ήταν ο αδερφός της μητέρας, που ζει στην Καλιφόρνια, εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία για το συμβάν. Όταν έφτασαν στο σπίτι βρήκαν το μωρό νεκρό και τρεις άνθρωποι προσεύχονταν γι' αυτό.

 

Οι γονείς συνελήφθησαν και πλέον αντιμετωπίζουν ποινή έως και 15 χρόνια φυλάκισης. Το δικαστήριο έχει οριστεί για τις 5 Οκτωβρίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Lansing.

Πηγή: cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis