Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 26/10/2020
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους συναδέλφους του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής, οι οποίοι σε συνεργασία με το προσωπικό των υπηρεσίων Συνοριακής φύλαξης της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατόρθωσαν να εξαρθρωσουν κύκλωμα διακίνησής παράνομων μεταναστών από τον Εβρο στην Αττική.
 
Οι επιτυχίες των εν λόγω υπηρεσιών είναι καθημερινές.
 
Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής εκ του θεσμικού ρόλου που της εχει αναθέσει η Πολιτεία βρίσκεται καθημερινά στη πρώτη γραμμή αντιμετώπισης και διαχείρισης του φαινομένου της Παράνομης Μετανάστευσης.
 
Για αυτό το λόγο πρέπει η Πολιτεία ΑΜΕΣΑ να δώσει όλα εκείνα τα εφόδια - και δεν είναι άλλα από την ενίσχυση με ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ- ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και υλικοτεχνικο εξοπλισμό - που χρειάζονται οι υπηρεσίες αυτές έτσι ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τα εκτελούν τα καθήκοντα που τους έχουν αναθέσει.
 
Να σημειώσω εδω οτι ενίσχυση με νέους Συνοριακούς φύλακες αλλα και λοιπό αστυνομικό προσωπικό έχει να γίνει απο το 2002 και 2013 αντίστοιχα.
 
Η Ενίσχυση, μετά από αίτημα μας, με τη πρόσληψη των 180 νέων συναδέλφων Συνοριακών Φυλάκων (για ενίσχυση των ΠΡΟΚΕΚΑ) βρίσκεται στο σωστό δρόμο και γιαυτό ευχαριστούμε τη φυσική και πολιτική Ηγεσία μας.
 
ΠΡΕΠΕΙ όμως να ολοκληρωθεί η προσπάθεια αυτή με την ενίσχυση και των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης με νέες προσλήψεις, οι οποίες ευχόμαστε να έρθουν γρήγορα.
 
Θωμάς Μπόζιαρης
Πρόεδρος Σωματείου Συνοριακων Φυλακων Αττικής
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis