Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 25/09/2020

Θύμα σκληρής βίας από συμμορία ανήλικων κοριτσιών, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, με βάση τα όσα αναφέρει στο ethnos.gr η δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστασία Δαρδανελιώτη, έπεσε μία 13χρονη κοπέλα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και μάλιστα μέσα σε σχολικό συγκρότημα, στα Γιαννιτσά, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, κατά την κυρία Δαρδανελιώτη τις τελευταίες τουλάχιστον δύο εβδομάδες έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματα της συγκεκριμένης συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών, τα οποία, όταν θέλουν να επιτεθούν, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος και ίσως χωρίς καν να γνωρίζονται με το θύμα τους, χρησιμοποιούν την κωδική ονομασία «beef». 

«Φαντάζομαι ότι εννοούν ότι πάνε να κάνουν κάποιον… κρέας. Προσωπικά γνωρίζω κι άλλες αντίστοιχες επιθέσεις από την ίδια συμμορία των ανήλικων κοριτσιών τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η συμμορία επιτίθεται σε κορίτσια που βλέπει ότι είναι πολύ ήσυχα. Μάλιστα, μίλησα και με τη μητέρα ενός από τα θύματα. Μου επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά μου είπε ότι δεν κινήθηκε νομικά, επειδή δεν είχε χρήματα. Τα μέλη της συμμορίας είναι όλες μαθήτριες Γυμνασίου», λέει στο ethnos.gr η κυρία Δαρδανελιώτη.

Το περιστατικό

Όπως αναφέρει ή ίδια, το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η 13χρονη βρισκόταν με άλλες τρεις συνομήλικες φίλες της στο προαύλιο των 1ου  Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Γιαννιτσών, όταν χωρίς κανένα λόγο της επιτέθηκαν οι άλλες τέσσερις ανήλικες.
«Άρχισαν να της δίνουν γροθιές στο κεφάλι, σκαμπίλια στο πρόσωπο και της κόλλησαν τσίχλα στα μαλλιά. Ευτυχώς, εκεί κοντά ήταν ένα αγόρι, λίγο μεγαλύτερο από την 13χρονη, ο οποίος κατάφερε να την τραβήξει από τα χέρια της συμμορίας. Το αγόρι και η εντολέας μου άρχισαν να τρέχουν, για να σωθούν, αλλά η συμμορία τους κυνηγούσε. Κάποια στιγμή κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά το κορίτσι λιποθύμησε. Λιποθυμικό επεισόδιο παρουσίασε και όταν βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα, όπου πήγε να καταγγείλει το γεγονός», λέει η κ. Δαρδανελιώτη. 

Κατά την ίδια, επειδή το νοσοκομείο των Γιαννιτσών δεν έχει παιδοχειρουργό, η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύθηκε για δύο μέρες. «Έχει κάκωση στο κεφάλι και φοράει κολλάρο, διότι πάσχει από ρήξη σπονδύλου. Το κορίτσι έχει πάθει, επίσης, ψυχολογικό σοκ. Φοβάται να βγει από το σπίτι της και υποφέρει από φρικτούς πονοκεφάλους. Έχουν χειροδικήσει εναντίον της και οι τέσσερις. Ξέρουμε ποιες είναι και τη Δευτέρα θα καταθέσουμε μήνυση σε βάρος των κοριτσιών, ενδεχομένως και των γονιών τους», τονίζει στο ethnos.gr η κυρία Δαρδανελιώτη.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis