Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:54 | 04/09/2018

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Παρασκευή 7/9 στις 18:00 το απόγευμα στο Λευκό Πύργο ενώ σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν συμμορφωθεί με την απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης του ΣτΕ, μέσα στο διάστημα αυτό των οκτώ μηνών, τότε θα της επιβληθεί πρόστιμο το οποίο θα καθοριστεί από το ΣτΕ.

 [custom:google-ads]

Την απόφαση της δεύτερης προσφυγής των αστυνομικών υπαλλήλων, και όχι μόνο, στο ΣτΕ σχετικά με την επιστροφή των παράνομων παρακρατηθέντων ποσών από το 2012 καλείται να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα η προθεσμία που έχει δοθεί από την Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ προς το Υπουργείο Οικονομικών λήγει στις 10 Νοεμβρίου και αφορά το χρονικό διάστημα από 1/8/12 έως 31/12/16, άρα 53 μήνες συνολικά.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν αυτές οι επιστροφές θα έρθουν μέσα στον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Οκτώβριο, είτε ως ένα μεγάλο ποσό σε όλους και τα υπόλοιπα σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις είτε αρχικά με το ήμισυ των αναδρομικών και το υπόλοιπο πάλι σε μηνιαίες δόσεις.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. Θεόφιλο Παπαδάκη «από το 2017 ισχύει το νέο Μισθολόγιο του νόμου 4472/17 που μάλλον και αυτό θα κριθεί ως αντισυνταγματικό και θα ακυρωθεί από ΣτΕ κατόπιν της νέας αίτησης ακύρωση ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για το συγκεκριμένο, στα ένδικα μέσα στο ΣτΕ, έχει προσφύγει μόνο η ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ και κανένας άλλος ένστολος των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων».



Πηγή:  myportal.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis