Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 15/06/2018

Η ιδιωτική πρωτοβουλία ήταν εκείνη που μπήκε για άλλη μια φορά μπροστά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που αντιμετωπίζουν σε ειδικό εξοπλισμό η ΔΙΑΣ και η ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου. Αυτό αποδείχτηκε για άλλη μια φορά χθες οπότε οι άνδρες που υπηρετούν στις ανωτέρων Υπηρεσίας δέχθηκαν τη στήριξη των τοπικών επιχειρηματιών ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του δύσκολου κα επικίνδυνου έργου που επιτελούν.


[custom:google-ads]

Σε μια μικρή και σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου ο Πρόεδρός, Κώστας Καραγκούνης, παρουσία και των συναδέλφων του αποδέχτηκε τη δωρεά του μεγάλου ποσού με τη μορφή ειδικού εξοπλισμού σε γιλέκα και δήλωσε “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους επιχειρηματίες Καρολίνα Ναχά και Διονύση Σταμίρη για την ανιδιοτελή προσφορά τους σε είδη εξοπλισμού που έχει ανάγκη η υπηρεσία μας”.

Το θέμα του κινδύνου που αντιμετωπίζουν τα σώματα ασφαλείας και ιδιαίτερα οι ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, οι οποίες μάχονται καθημερινά στο δρόμο, κέντρισε, επίσης, το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με τον κ. Καραγκούνη να δηλώνει ότι “Είναι πάγιες οι ανάγκες και με την οικονομική κρίση, οι υπηρεσίες δεν μας βοηθούν τόσο στην υλικοτεχνική μας υποδομή. Το κενό αυτό έρχονται να το καλύψουν πανελλαδικά ιδιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν διάθεση και πρόθεση για τέτοια βοήθεια”.
Μεταξύ των ειδών που αγοράστηκαν, ήταν αλεξίσφαιρα γιλέκα, θήκες χειροπέδων και ασυρμάτου, γεμιστήρες και ειδικά τσαντάκια, τα οποία κάλυψαν μόνο μερικές από τις ανάγκες της αστυνομίας.
Με την αύξηση της επισκεψιμότητας να αγγίζει το 23,4% για το μήνα Μάιο, τοπικές αστυνομικές αρχές και επιχειρήσεις βρίσκονται σε επαγρύπνιση ώστε η τουριστική περίοδος να κυλήσει ομαλά και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών. Η επιχειρηματίας Καρολίνα Ναχάς τόνισε ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στήριξης της αστυνομίας και πρόσθεσε “Γνωρίζοντας τις ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού που υπάρχουν και έχοντας υπόψη ότι φέτος ο τουρισμός θα αγγίξει το 1 εκατομμύριο βάσει διαθέσιμων προγνωστικών της Fraport, προσφέρουμε τη βοήθειά μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση με τόσο τουρισμό και με τόσα προβλήματα να παραμονεύουν”.
Τόσο οι αστυνομικές αρχές, όσο και οι επιχειρηματίες αναγνωρίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό κάθε επισκέπτης που επιλέγει το νησί μας όχι μόνο να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής.

Πηγή:  imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis