Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 30/11/2017

Αξιοπρεπής ήταν η εκπροσώπηση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος  (Α.Ε.Α.Ε), στο 2ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αστυνομικών που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ( Η.Α.Ε)!

Η ελληνική αποστολή που συμμετείχε στους αγώνες στα αθλήματα του τζούντο και του Ζίου Ζίτσου κατέκτησε συνολικά τρεις έβδομες θέσεις αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των μελών όλων των αποστολών για την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα των αθλητών μας.                                                                                                     

Στο άθλημα του τζούντο, από ελληνικής πλευράς αγωνίστηκαν στην κατηγορία των - 100kg ο Αστ. Χρήστος Ηλιάδης και στην κατηγορία των - 73kg ο Υπ/κας Παναγιώτης Πασχαλίδης, ενώ στο Ζίου Ζίτσου αγωνίστηκε στην κατηγορία - 77kg ο Α/Ά Βασίλης Ζήσης.                  

«Ήταν μια δυνατή αθλητική εμπειρία για εμάς. Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, ο συναγωνισμός ήταν έντονος και οι τρεις 7ες θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές μας, μας αφήνουν μια γλυκιά ικανοποίηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση των Η.Α.Ε και στην Παγκόσμια Αθλητική Ένωση Αστυνομικών USIP, για την άψογη φιλοξενία και άρτια διοργάνωση», δήλωσε ο προπονητής της Α.Ε.Α.Ε , Υ/Α’ Γιώργος Πετράκης.

Τα έξοδα της ελληνικής αποστολής καλύφθηκαν εξ’ ολοκλήρου από τον NRG Ενεργειακό Όμιλο Χανδρή, που ήταν ο μέγας χορηγός και από την WIND.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis