Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:36 | 30/09/2015

Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Ξέρετε, αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουμε για αυτούς που αγαπάμε και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά. Ένα απαλό χάδι, μια γλυκιά κουβέντα, το κλείσιμο του ματιού... Τα μικρά πράγματα που είναι δίπλα μας καθημερινά όταν είμαστε στο σπίτι. Ο δίσκος που σερβίρουμε το πρωινό στο κρεβάτι ένα κυριακάτικο πρωινό, η μικρή σκαλίτσα που μας βοηθάει να φτάσουμε παντού είναι από τα πράγματα που μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πιο όμορφη. Αρχίζοντας από την κουζίνα που ζούμε άπειρες όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά μας και πηγαίνοντας σε όλους τους χώρους του σπιτιού, θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας. Ζούμε μαζί και τα γνωρίζουμε!

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016 διαθέτει 136 σελίδες γεμάτες πρακτικές λύσεις, έμπνευση για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016, θα διανεμηθεί δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε 1.100.000 αντίτυπα σε περιοχές, γειτονικές των καταστημάτων. Ο φετινός κατάλογος θα τυπωθεί σε πάνω από 219 εκατομμύρια αντίτυπα σε χαρτί πιστοποιημένο από την FSC® (Forest Stewardship Council) για την εξασφάλιση χρήσης βιώσιμων πόρων.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2016, είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή (για Android και iOS) και το εμπλουτισμένο περιεχόμενο, στο www.IKEA.gr. Η διανομή της έντυπης έκδοσής του στην Ελλάδα, ξεκίνησε σήμερα 28/9 και θα ολοκληρωθεί στις 18/10. Από τη 19η Οκτωβρίου θα μπορείτε να βρείτε τον Νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ και στα καταστήματα ΙΚΕΑ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και απολαύστε τον νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2016!  Ξεφυλλίστε τον, εμπνευστείτε και δημιουργήστε τον δικό σας χώρο για να ζείτε όμορφες στιγμές.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis