Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 23/03/2020

Πριν από περίπου 1,5 μήνα  αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου άρχισαν να παρακολουθούν τα τηλέφωνα συγκεκριμένων υπόπτων  με τη διαδικασία των επισυνδέσεων.

Στο  κάδρο τέθηκαν  συγγενικό πρόσωπο εγκλείστου και ένας κοινός φίλος τους ενώ υπό παρακολούθηση τέθηκε και μια γυναίκα, η οποία επίσης φέρεται να συνδέεται με τον φυλακισμένο. Σύμφωνα με  έμπειρα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου  η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης, έχει σοβαρό υπόβαθρο ως προς τη διακίνηση κοκαϊνης στο Ηράκλειο. 

Υποστηρίζεται ότι όσο χρονικό διάστημα το κοινό τηλέφωνο των δύο ανδρών, Αλβανικής υπηκοότητας,  βρισκόταν υπό παρακολούθηση ταυτοποιήθηκαν περισσότεροι από 50 αγοραστές και περισσότερες από 500 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Η τελευταία περίπτωση αγοραστή, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη και χθες αφέθηκε ελεύθερος, είναι πρόσωπο που ανήκει στα σώματα ασφαλείας. Αστυνομικοί της Δίωξης στο διάστημα αυτό κατάφεραν να συλλάβουν και άλλους αγοραστές και να τους συνδέσουν τεκμηριωμένα με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Για την ιστορία, στους συλληφθέντες Αλβανούς αποδίδονται 120 φιξάκια κόκας, όλα (!) βάρους 0,4 γραμμαρίων, τα οποία κατά την ΕΛΑΣ πωλούνταν προς 50 ευρώ έκαστο. Οι εμπλεκόμενοι φέρονται να κινούνταν σε πολλές διαφορετικές περιοχές της πόλης όπου απέκρυπταν τα ναρκωτικά και έκαναν τις συναλλαγές τους, από τη Θέρισσο και τον υποσταθμό της ΔΕΗ μέχρι την Αμμουδάρα και την περιοχή Κορώνη Μαγαρά.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis