Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 08/04/2019

Κακοκαιρία με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε σήμερα σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

Τα φαινόμενα θα είναι με καταιγίδες και τόπους ισχυρά.  Άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ.

Αττική καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά το βραδύ θα εξασθενήσουν.  Άνεμοι: νότιοι 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης.  Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη καιρός

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, καταιγίδες διαστήματα ισχυρές.  Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.  

Μακεδονία, Θράκη

 Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες καταιγίδες τόπους ισχυρές.  Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 που θα βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βραδύ στα νότια θα εξασθενήσουν.  Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που θα γίνουν δυτικοί με την ιδία ένταση.  Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ράχες και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι πιθανώς καταιγίδες τόπους ισχυρά, τη νύχτα θα εξασθενήσουν.  Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.  

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά.  Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 5 που θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.  

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis