Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:15 | 16/10/2017

Περισσότεροι από 55 πυροσβέστες και επτά εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή Μετόχι Ερμιονίδας στην Αργολίδα, προκειμένου να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο, πριν απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία σε δασική έκταση και στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 22 οχήματα και 50 πυροσβέστες, καθώς και επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα.

[custom:google-ads]

Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου «Καναντέρ», τέσσερα αεροσκάφη τύπου «Πετζετέλ» και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, «γίνεται προσπάθεια από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, προκειμένου να μην απειληθούν σπίτια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής ανέφερε ότι «έχουν έλθει τα αεροπλάνα και η φωτιά πάει προς ύφεση», προσθέτοντας ότι «δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis