Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 31/07/2020
Δήλωση της επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Γκελεστάθη Ιωάννας:
 
Σήμερα είχα την χαρά να επισκεφθώ την Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και τον Ταξίαρχο κύριο Κωνσταντίνο Κουτσιβίτη ο οποίος συνεπικουρούμενος από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα της Υπηρεσίας και του προσωπικού με προσήλωση και με αποτελεσματικότητα.
 
Η ιστορική Υπηρεσία αποτελεί από συστάσεώς της την προμετωπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας όσον αφορά στην προσφορά στον πολίτη ενώ οι πρώτης γραμμής δυνάμεις της έχουν θρηνήσει νεκρούς στο βωμό της υπηρέτησης της ασφάλειας της κοινωνίας.
Με τον Διοικητή, τον Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Χαράλαμπο Κατσικαντάμη, τον Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Ιωάννη Τριαντάφυλλο και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κύριο Ιωάννη Νέζη συζητήσαμε για την σημαντική ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης που έλαβε πρόσφατα χώρα με εμφανή αποτελέσματα στην καθημερινή αστυνόμευση του λεκανοπεδίου αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό των περιπολικών οχημάτων και της Ομάδας Ζ.
 
Επιπλέον ζητούμενο παραμένει η αποδέσμευση των μάχιμων αστυνομικών της θρυλικής Ομάδας Ζ από τη φύλαξη σταθερών στόχων, πρακτική την οποία επέβαλε η προηγούμενη Πολιτική και Φυσική Ηγεσία.
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis