Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 15/07/2019

Διαβάστε το κείμενο που απέστειλε ο Ιωάννης Πεχλιβανάκης στο Policenet.gr για την ενημέρωση των αστυνομικών που αιτήθηκαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς:

 

Μεγάλο γραφειοκρατικό προβλήμα με τα αναδρομικά και την ένταξη τους στο εισόδημα, με αποτέλεσμα την απόρριψη ένστολου προσωπικού που έχει υποβάλει τα χαρτιά του για τους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Παρα τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα μετρήσουν σαν εισόδημα και δε θα επηρεάσουν τα κοινωνικά επιδόματα στη συμπλήρωση των αυτοματοποιήμενων στοιχείων και συγκεκριμένα στον κωδικό 617 για τους άντρες υπόχρεους και 618 αντίστοιχα για τις γυναίκες, μαζί με το επίδομα παιδιού το ετήσιο έχουν υπολογιστεί και τα αναδρομικά που έλαβε κάθε συνάδελφος.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν είτε να ξεπεράσουν τα εισοδηματικά κριτήρια και να κοπούν είτε να προσμετρηθούν και να πάρουν λιγότερα μόρια από αυτά που τους αναλογούσαν.

[custom:google-ads]

Μέχρι Τετάρτη 17 07 2019 και ώρα 24.00 είναι οι ενστάσεις.

Σημειωτέον από πληροφόρηση συναδέλφων βεβαιώνονται πρόστιμα παλαιότερων ετών για την μη οριστικοποίηση πόθεν έσχες, όχι για μη έγκαιρη κατάθεση τους.

Πάλι φέτος πρέπει να υποβάλουμε συμπληρωματικές δηλώσεις για εισοδήματα παλαιότερων ετών.

Λογιστικές γραφειοκρατικές καταστάσεις που πολλές φορές έχουν απότελεσμα τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή...

Ελπίζουμε η γραφειοκρατία να μειωθεί επιτέλους ώστε κάθε χρόνο να μη χρειαζόμαστε να έχουμε γνώσεις λογιστή, είτε να κινδυνεύουμε με προσωπικά μηνύματα στο taxisnet.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι άλλαξε στην ΕΛ.ΑΣ; - Ηγέτες και όχι ευθυνόφοβους απαιτεί η ασφάλεια των πολιτών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis