Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:28 | 23/06/2017

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11.30 το πρωί και βρίσκεται σε εξέλιξη σε σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά. Οι φλόγες έχουν επεκταθεί και τυλίξει το σπίτι ενώ υπάρχει πυκνός καπνός.

Στο σημείο βρίσκεται ενισχυμένη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με τρία οχήματα και περίπου 15 πυροσβέστες.

Η κατάσβεση είναι αρκετά δύσκολη καθώς πρόκειται για ξύλινη κατασκευή σπιτιού (ισόγειο, 1ος όροφος και ρετιρέ) κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει γρήγορα. Επιπλέον υπάρχει η πληροφορία για ενδεχόμενη ύπαρξη φιαλών υγραερίου καθώς μια κάτοικος όταν εκδηλώθηκε η φωτιά άκουσε δυο εκρήξεις, ενώ εκφράστηκαν φόβοι κατάρρευσης τμήματος του σπιτιού μια και έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

 
 

 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Flashnews.gr είναι Πόντιος ωστόσο ευτυχώς βρισκόταν εκτός σπιτιού όταν ξέσπασε η φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες οι οποίες ακόμα δεν έχουν επαληθευτεί, πιθανώς ο άνθρωπος που βρισκόταν εντός του σπιτιού εκτελούσε εργασίες παρασκευής σαπουνιού και ενδεχομένως ξέχασε για λίγα λεπτά το καυτό λάδι που χρησιμοποιούσε για την παρασκευή.

 

Εκτός από το ίδιο το σπίτι που έχει καταστραφεί από τις φλόγες ζημιές προκλήθηκαν και στην οικία που βρίσκεται μπροστά από το καιόμενο σπίτι και συγκεκριμένα έσπασαν τζάμια και υπήρξαν ζημιές στις σωληνώσεις.

Νωρίτερα κλήθηκε συνεργείο της ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα καθώς και η αστυνομία για να συνδράμει ώστε η πυροσβεστική να προχωρήσει στο έργο της κατάσβεσης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis