Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 25/01/2016
Προς: Βουλευτές Ε.Π. Αχαΐας  

Αναγνωστοπούλου Αθανασία – ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σπαρτινός Κωνσταντίνος – ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ριζούλης Ανδρέας – ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσανιώτης Ανδρέας – Νέα Δημοκρατία
Παπαθεοδώρου Θεόδωρος – Δημοκρατική Συμπαράταξη
Καραθανασόπουλος Νικόλαος – Κ.Κ.Ε.
Φωτήλας Ιάσων – Το Ποτάμι
Νικολόπουλος Νικόλαος - Ανεξάρτητος

 

Κοιν.: Αστυνομικές Υπηρεσίες Δ.Α. Αχαΐας
Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων - ΠΟΑΣΥ


κ.κ. Βουλευτές,
 

Μετά την επίσημη ενημέρωση που είχαμε την 22-01-2016 από τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γεώργιο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση, σας γνωρίζουμε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων και επικουρικών συντάξεωνδε δύναται να εφαρμοστεί ομοίως στους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.
 
          Ειδικότερα, σας γνωρίζουμε ότι οι ένστολοι πάντα διέπονταν από συγκεκριμένο στρατιωτικό συνταξιοδοτικό δίκαιο και στον υπολογισμό της σύνταξής τους, λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, της επικινδυνότητας, το μικρό προσδόκιμο ζωής, τα πτητικά, καταδυτικά, αλεξιπτωτιστή, υποβρύχιου καταστροφέα και εκκαθαριστή ναρκοπεδίων εξάμηνα, τις διπλάσιες υπηρεσίες, τους παθόντες εξαιτίας της υπηρεσίας κ.λπ.
 
          Κατόπιν των παραπάνω, σας καλούμε να διαχωρίσετε τη θέση σας και να δηλώσετε έγκαιρα ότι θα καταψηφίσετε τις αρνητικές αντιασφαλιστικές διατάξεις, καθότι ο μόνος δρόμος για να υπάρξει εργασιακή ειρήνη, είναι ο δρόμος του ουσιαστικού διαλόγου και όχι η εσπευσμένη και εκβιαστική ψήφιση ανεδαφικών και παράλογων διατάξεων.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis