Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 05/09/2018

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 7/9/2018 και ώρα 18:00 δίνουμε δυναμικά, όλοι μαζί, το αγωνιστικό μας παρόν στην ένστολη διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή πορεία μας στη Θεσσαλονίκη είναι Ιστορική. Και είναι Ιστορική, διότι σηματοδοτεί μια νέα συνδικαλιστική πορεία.

Μια νέα αρχή αγώνων και διεκδικήσεων στη νέα εποχή, τη μεταμνημονιακή. Και επειδή η κυβέρνηση διατείνεται ότι έκλεισε ένας κύκλος επονείδιστων μέτρων, πρέπει να γνωρίζουμε την αλήθεια.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλα όσα βιώσαμε μέχρι σήμερα θα συνεχίσουμε να τα υφιστάμεθα για πολλά χρόνια ακόμα, αφού οι μισθοί θα συνεχίσουν να είναι παγωμένοι, οι συντάξεις θα περικοπούν περαιτέρω και οι προϋπολογισμοί θα είναι και πάλι τσεκουρεμένοι.

Το σύνθημά μας «η χώρα σε διάλυση» αυτήν ακριβώς την αγωνία μας θέλει να εκφράσει καθώς θέλουμε ως εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας να μας δίδεται η δυνατότητα να προσφέρουμε κοινωνικό έργο, όπως επιτάσσει το καθήκον και η αποστολή μας.

Συνάδελφοι,

Τώρα ξεκινάει για όλους μας ένας νέος κύκλος αγώνων. Για να πάρουμε πίσω τα κατακρεουργημένα δικαιώματά μας, τον κλεμμένο ιδρώτα μας και τα χαμένα όνειρά μας.

 

poaxia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis