Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 01/09/2018

     Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

     Η μη συνεχόμενη επίλυση βασικών θεσμικών, οικονομικών, ασφαλιστικών ζητημάτων και προβλημάτων της καθημερινότητας, επιβάλλει δυναμική παρουσία στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και πάλι, ενάντια στην εξαθλίωση, την υποβάθμιση και την εξαχρείωση του κοινωνικού ιστού του Κράτους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες και το χειρότερο όλων την μελλοντική αβεβαιότητα ενός ολόκληρου Έθνους.

Εμείς, οι Ένστολοι εργαζόμενοι, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω την υποβάθμιση της υπηρεσιακής μας προσφοράς, της κοινωνικής μας καταξίωσης και του βιοτικού μας επιπέδου.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε την επιβίωσή μας.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε ασφάλεια για εμάς και την Κοινωνία.

     Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό – μαζικό παρών.

    Η μετακίνηση και διατροφή θα γίνει αυθημερόν και δωρεάν με μέριμνα της Ένωσης. Αναχώρηση με λεωφορείο την Παρασκευή 07-09-2018 και ώρα 06:00 από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 2104174449 έως την 05-09-2018 και ώρα 13:00 υποχρεωτικά.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία και επιτακτική όσο ποτέ!!!

 Η  ΙΣΧΥΣ  ΕΝ  ΤΗ  ΕΝΩΣΕΙ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis