Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:04 | 16/02/2019

Ο ένας φύλαγε στο σπίτι του στην Κάλυμνο ποσότητες ηρωίνης για λογαριασμό του άλλου, ο οποίος τις διακινούσε σε τοξικομανείς και μάλιστα κρατούσε.... ημερολόγιο για τις πωλήσεις, με λεπτομέρειες που έχουν μπει τώρα στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τοπικού τμήματος !

Οι δυο Έλληνες συνέχιζαν την «συνεργασία» τους ως το μεσημέρι της Πέμπτης, που χτύπησε η πόρτα στο σπίτι του 31χρονου, αλλά δεν ήταν ο... Άγιος Βαλεντίνος. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, έψαξαν το σπίτι και βρήκαν 12 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 139,5 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια, έγινε έφοδος στην κατοικία του 38χρονου «εγκέφαλου» της διακίνησης, ο οποίος όμως είχε φροντίσει να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Εκεί, βρέθηκαν έξι πακέτα κινητής τηλεφωνίας, 95 ευρώ, αλλά και ένα σημειωματάριο με τα στοιχεία των «πελατών» του και τα ποσά που εισέπραττε, το οποίο εξετάζεται. Ο 31χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών, ενώ ο αναζητούμενος 38χρονος κατηγορείται για διακίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis