Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 11/03/2019

Είστε ένας από εκείνους που θρηνούν την απώλεια των αυλακώσεων για τα δάχτυλα στα πιστόλια GLOCK Gen5; Σας φαίνεται ότι η υφή των GLOCK δεν προσφέρει αρκετή πρόσφυση;

Ή έχετε τα χέρια μεγέθους γορίλλα και χρειάζεστε περισσότερη επιφάνεια για να καταφέρετε μια καλή λαβή στο όπλο;


Μην φοβάστε το έξυπνο μανίκι είναι εδώ :ρ

Η Hogue ανακοίνωσε νέες προσθήκες στη σειρά Handall Beavertail Grip Sleeves με  2 νέα μοντέλα να απευθύνονται στο Glock 17.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ήρθε νέα κούκλα Beretta στην γειτονιά: 92X Performance


Το Hogue HandALL Beavertail Grip Sleeve τοποθετείται πάνω από το πολυμερικό πλαίσιο του Glock μέχρι να καθίσει τέλεια στη θέση του. Το “μανίκι” είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια ώστε να παρέχει μια σίγουρη και άνετη εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί, οι αυλακώσεις δακτύλων του HandALL βοηθούν στον ενστικτώδη χειρισμό και διευκολύνουν τον έλεγχο του πυροβόλου όπλου. Οι αυλακώσεις οδηγούν σε μια απαλή διογκωμένη επιφάνεια παλάμης που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να ταιριάζει φυσικά στο χέρι. Το beavertail που είναι ενσωματωμένο στο «μανίκι» σηκώνεται ψηλά κατά μήκος του πίσω άκρου του πλαισίου παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση χειρός στη λαβή. Επιπλέον, το beavertail λειτουργεί ως μαξιλάρι για το χέρι κατά την ανάκρουση παρέχοντας καλύτερη κατανομή των δυνάμεων της ανάκρουσης. Αυτά τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά προσφέρουν άνεση και αξιοπιστία που με τη σειρά τους προάγουν την ακρίβεια.

[custom:google-ads]

Το HandALL είναι κατασκευασμένο από μακράς διαρκείας ανθεκτικό θερμοπλαστικό ελαστομερές. Αυτό το καουτσούκ αντέχει στην δοκιμασία του χρόνου και διατηρεί μια σταθερή, κολλώδη αίσθηση καθ’ όλη τη ζωή της λαβής. Δεν θα σκληρύνει, δεν θα ανοίξει ή σπάσει με την ηλικία ή τη χρήση. Η επιφάνεια καλύπτεται με την γνωστή υφή Cobblestone ™ της Hogue, μια σειρά από μικρές κυκλικές ανωμαλίες που παρέχουν μια αποτελεσματική αντιολισθητική, μη ερεθιστική λαβή στο καουτσούκ. Το μανίκι Glock 17 HandALL Beavertail Grip έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής $ 10.95 για το μαύρο και $ 12.95 για τα άλλα χρώματα πράσινο, flat dark earth(?), aqua, ροζ και μοβ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Δεν χρειάζεται να είναι κανείς κομάντο για να επιβιώσει σε ένοπλη συμπλοκή

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis