Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:00 | 03/03/2019

"Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αθηνών  "Σύγχρονη Αστυνομία"  και  την στήλη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Υ.Α.Τ.

 

Επιμέλεια: ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης, ΚΟΣΜΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ Γεώργιος, ΚΑΛΛΑΝΤΖΗΣ Γεώργιος,ΚΑΡΑΤΣΙΒΟΣ Ιωάννης, ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος, ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΣ Γεώργιος, ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ηλίας, ΧΙΟΝΙΔΗΣ Χρήστος, ΓΕΩΡΓΟΣ Κωνσταντίνος, ΒΑΡΒΑΤΟΣ Αποστόλης

• Το 2019 για την υπηρεσία μας ξεκίνησε μόνο με υποσχέσεις οι οποίες έμειναν στα λόγια. Στην πράξη μόνο διώξεις και εξευτελισμό βιώνουμε.

• Μετά τα γεγονότα της 11ης Ιανουαρίου όλοι παρακολουθήσαμε την ηγεσία να μας αφήνει για άλλη μια φορά ακάλυπτους και ο μόνος που φαίνεται ως φταίχτης να είναι η διμοιρία που είχε την ατυχία να βρεθεί σε διατεταγμένη υπηρεσία στην Η. Αττικού.

• Με την εμπειρία που μας διακατέχει καθώς όλοι μας υπηρετούμε στην ΥΑΤ αρκετά χρόνια ώστε να γνωρίζουμε τον ορθό τρόπο δράσης της υπηρεσίας αδυνατούμε να βρούμε το οποιοδήποτε επιχειρησιακό λάθος στο συγκεκριμένο περιστατικό.

[custom:google-ads]

• Το μοναδικό συμπέρασμα που αποκομίζουμε από την μετακίνηση-δίωξη του Διμοιρίτη που κάνοντας την δουλειά του και προστατεύοντας τους άντρες του καθώς επίσης και πολίτες πάνω στους οποίους θα μπορούσε να αναποδογυρίσει ολόκληρο υπηρεσιακό λεωφορείο είναι μόνο ιδεοληψίες και πολιτικά παιχνίδια της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας στις πλάτες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα θυμόμαστε πάντα τον Υποστρατήγο ε.α. Εμμανουήλ Σηφάκη για το ήθος και την προσωπικότητά του

• Όσο αναφορά το συλλαλητήριο στις 20/01 κατά της συμφωνίας των Πρεσπών γίναμε για ακόμα μια φορά αποδέκτες της επιχειρησιακής αδράνειας της ηγεσίας μας με αποτέλεσμα τριάντα συνάδελφοι μας να βρίσκονται στο 401 ΓΣΝΑ άλλοι με εγκαύματα και άλλοι με σπασμένα χέρια και αστραγάλους.

• Παρ’ όλα αυτά τα συγχαρητήρια από την φυσική ηγεσία του αρχηγείου έδιναν και έπαιρναν.

Υ.Γ.1 Πως γίνεται κύριοι να δίνετε συγχαρητήρια όταν υπάρχουν τουλάχιστον 30 τραυματίες αστυνομικοί;

Υ.Γ.2 Θα αποδοθούν επιτέλους οι ευθύνες στους πραγματικά υπαίτιους;

Υ.Γ.3 Την συγκεκριμένη μέρα τα δακρυγόνα ήταν «καλά» και δεν θα έχουν ως επακόλουθο την μετακίνηση αστυνομικού ;

Υ.Γ. 4 Μέχρι πότε θα κάνουμε την δουλειά μας με δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Υ.Γ. 5 Κύριε Αρχηγέ από την στιγμή που αναλάβατε τα ηνία της ηγεσίας υποσχεθήκατε την ενίσχυση της υπηρεσίας μας καθώς και την αλλαγή του Π.Δ. για τις τοποθετήσεις των νεοεξερχόμενων   Αστυφυλάκων και νεοπροαχθέντων Αρχιφυλάκων. Ακόμα περιμένουμε.

Υ.Γ. 6  Δυστυχώς την ώρα που συντάσσαμε το άρθρο αυτό, δεν είχε ακόμα εκδοθεί η περιβόητη διαταγή για την ενίσχυση της Δ.Α.Ε.Α. με 100 Αστυνομικούς. Μπαίνουμε λοιπόν στη διαδικασία να το συμπληρώσουμε. Αυτό δεν είναι ενίσχυση, είναι κοροϊδία. Αν η ιδεοληψία δεν σταματήσει στο τέλος θα το κλείσουμε το μαγαζί, εκτός αν αυτός είναι ο στόχος. Οι Υπηρεσίες απ’ όπου μας στέλνουν την δήθεν ενίσχυση δεν έχουν πρόβλημα; Όταν λέμε νεοεξερχόμενους ξέρουμε για ποιο λόγο το λέμε. Αυτοί που διατάσσουν βέβαια δεν έχουν μπει ποτέ στη ζωή τους σε κλούβα για να το καταλάβουν.

[custom:google-ads]

Υ.Γ.7  Κάποιοι κύριοι στη βιασύνη τους να κάνουν δηλώσεις μας αποκάλεσαν «δυνάμεις καταστολής». Κάποιοι άλλοι έλεγαν για ποιο λόγο να ενισχυθούμε. Τους καλούμε αν θέλουν να έρθουν να υπηρετήσουν στα ΜΑΤ και να μην ζητούν όποτε συμβαίνει κάτι στην περιοχή τους διμοιρία. Αλλιώς να μην μιλάνε.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis