Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 02/10/2018

Δηλώσεις – καταγγελία για ξυλοδαρμό 23χρονου από τα ΜΑΤ στην Κέρκυρα. Όπως περιγράφει ο ίδιος όλα έγιναν ενώ πήγαινε απλά στη δουλειά του.

 

Το θέμα ανέδειξε το τοπικό startmediacorfu.gr. Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ:

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις,κατά την διάρκεια της εκπομπής ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ, του 23χρονου τραυματία όπως ισχυρίζεται, από τα ΜΑΤ, Στέφανου Κουλούρη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός νοσηλεύεται και την συνέντευξη την παραχώρησε τηλεφωνικά μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Μέσα σε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη , ο νεαρός Στέφανος Κουλούρης, περιγράφει όσα έζησε την στιγμή εκείνη, που «έπεσε» στα χέρια ανδρών των ΜΑΤ , καθώς πήγαινε μαζί με την κοπέλα του να ελέγξει την βάρκα στην οποία εργάζεται και βρισκόταν στο λιμάνι της Λευκίμμης.

Ο 23χρονος στην περιγραφή του,ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι:με περικύκλωσε η διμοιρία και καθώς τους εξηγούσα ότι πηγαίνω μαζί με την κοπέλα μου, να ελέγξω τα ρεύματα του καραβιού στο οποίο εργάζομαι, δέχθηκα την πρώτη γροθιά στο πρόσωπο. Χτυπούσαν με γροθιές , σφαλιάρες και κλωτσιές …

Εκείνη την στιγμή, τους φώναζε: Μη με χτυπάτε στο χειρουργείο παιδιά, έχω πρόβλημα . Με έκαναν σκουπίδι, επειδή τους είπα ότι πάω στην δουλειά μου. Παίζανε μαζί μου και με την ψυχολογία μου. Τους έλεγε ο επικεφαλής της διμοιρίας να με αφήσουν , με άφηναν και μετά από λίγο , με ξαναχτυπούσαν. Φοβόμουν να τους κοιτάξω στα μάτια , μήπως μου έκαναν περισσότερα , μήπως με συνελάμβαναν. Έχω γνωματεύσεις από τους γιατρούς. Θα ήθελα να βρεθεί άμεση λύση και να βρεθούν και οι υπεύθυνοι , γιατί εγώ θα μπορούσα να ήμουν νεκρός.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis