Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 12/12/2016

Απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα Κέρκυρας, αλλά... συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στη Λευκίμμη, λίγο πριν επιχειρήσει να φύγει από το νησί με φέρρυ μποτ. Ο λόγος για έναν 31χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης για ληστείες, οπλοφορίες, απειλή με όπλο κλπ.

Πρόκειται για κρατούμενο των φυλακών Τίρυνθας στο Ναύπλιο, ο οποίος είχε μεταφερθεί χθες στο νησί των Φαιάκων προκειμένου να ανακριθεί στο πλαίσιο υπόθεσης στην οποία είναι αναμεμειγμένος.

Άγνωστο ακόμα πως, ο κρατούμενος κατόρθωσε να το «σκάσει» από το κτίριο της Αστυνομίας Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να κινητοποιηθεί όλη η δύναμη της ΕΛΑΣ στο νησί εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό.

Τελικά, ο δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 3 στην περιοχή της Λευκίμμης και οδηγήθηκε στα κρατητήρια με νέες κατηγορίες στο φάκελό του, αυτές της απόδρασης.

Μετά την απολογία του αλλά και την ανάκριση για την αρχική υπόθεση, ο Αλβανός κρατούμενος αναμένεται να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ναυπλίου, στο οποίο και κρατείται.

Έχει ήδη διαταχθεί η διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο κρατούμενος κατόρθωσε να διαφύγει από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα στο thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis