Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:15 | 06/02/2016

Ούτε η κουκούλα, ούτε η κλεμμένη μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγε, γλίτωσαν το νεαρό που λήστεψε την υπάλληλο ενός φαρμακείου στην Κέρκυρα! Η ληστεία εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγη ώρα από τους αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων, οι οποίοι τον συνέλαβαν στην περιοχή Μωραΐτικα.

Ο 30χρονος Έλληνας είχε εισβάλει στο φαρμακείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και είχε ακινητοποιήσει την 45χρονη υπάλληλο με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου. Αφού άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της, διέφυγε με την μοτοσικλέτα που είχε αφήσει απ' έξω. Πάνω στην μηχανή τον βρήκαν και οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι την είχε κλέψει το ίδιο απόγευμα από την ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης.

Η μοτοσικλέτα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της και το κινητό στην υπάλληλο του φαρμακείου μαζί με τα χρήματα. Ο 30χρονος, που είχε πάνω του μικροποσότητα χασίς και ναρκωτικών χαπιών ενώ θεωρείται ύποπτος για άλλη μια κλοπή δικύκλου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, κατοχή ναρκωτικών και κλοπή.

 

 

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis