Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:58 | 26/02/2017

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων, έδωσαν το παρών στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, σε γνωστό κέντρο στην Ανώπολη, με τους αστυνομικούς και τους φίλους τους να γίνονται μία παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο ετήσιος χορός που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία είχε πολύ κέφι και τραγούδι από τους γνωστούς καλλιτέχνες Λίτσα Γιαγκούση και Πέτρο Ίμβριο.

horos.jpg

horos2.jpg

 

horos3.jpg

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά των αστυνομικών που πέρασαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και εκείνα που έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του αθλητισμού, όπως η Ζωή Μπαλαμούτη, η κόρη του πρώην προέδρου της Ένωσης Θανάση Μπαλαμούτη, η οποία σημείωσε Πανελλήνιο Ρεκόρ Κορασίδων στο Κλειστό Στίβο της Αθήνας και κατέκτησε την 4η θέση.

Επίσης, από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αυτές των δύο αστυνομικών του Β' Αστυνομικού Τμήματος οι οποίοι πριν από λίγο καιρό και εν ώρα υπηρεσίας απέτρεψαν την αυτοκτονία συμπολίτη μας. Πρόκειται για τους Εμμανουήλ Μπουτσάκη και Πολυχρόνη Ανθουσάκη.
Βραβείο, έλαβε και η ομάδα Μπάσκετ της Ένωσης Αστυνομικών, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο εργασιακό πρωτάθλημα της ΔΟΠΑΦΜΑΗ.
Τέλος, βραβείο για τη συνεισφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβαν οι αξιωματικοί που αποστρατεύτηκαν κατά τις τελευταίες κρίσεις στην Αστυνομία, όπως ο Μιχάλης Βισκαδούρος. 

horos7.jpg

horos6.jpg

horos5.jpg

horos4.jpg

 

16935773_χορος αστυνομιας

 

χορος αστυνομιας

χορος αστυνομιας, by gpapadakis

Το παρών έδωσαν και Ανώτατοι Αξιωματικοί της τοπικής ΈΛ.ΑΣ αλλά και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας. 
Η βραδιά κύλησε με όρεξη και κέφι ενώ την παράσταση έκλεψε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε διασκεδάζοντας τους συναδέλφους του!

χορος αστυνομιας

 

Να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την εκδήλωση, θα πάνε στην οικογένεια του αστυνομικού Ζαχαρία Μαυρογιαννάκη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο αλλά και στην οικογένεια του αστυνομικού Κώστα Λεονταράκη ο οποίος για αρκετούς μήνες τώρα, δίνει το δικό του αγώνα σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. 

www.ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis