Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 07/08/2020

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Κε Αρχηγέ,   ήδη ανά την επικράτεια άρχισαν να συλλαμβάνονται ιδιώτες οι οποίοι παραβιάζουν τα μέτρα κατ΄οίκον περιορισμού και σύντομα όπως φαίνεται ενδεχομένως η Αστυνομία να μεταγάγει σε δικαστήρια και φυλακές, πρόσωπα με συμπτώματα, υπόπτους φορείς της νόσου.

Προσφάτως, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, πρωτοβουλία του Αστ. Τμήματος Φιλοθέης-Ψυχικού,  που τοποθέτησε διαχωριστικό πλεξιγκλάς για την προστασία των επιβαινόντων αστυνομικών και όχι μόνο.

Επειδή οι διοικήσεις των υπηρεσιών μας είτε αδιαφορούν είτε αδυνατούν να επιλύσουν το πρόβλημα και τα πληρώματα των περιπολικών άρχισαν να διατρέχουν και πάλι κίνδυνο, παρακαλώ όπως αναλάβετε προσωπικά το ζήτημα της προστασίας μας.

Στις Αστυνομικές Διευθύνσεις υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα για να τροποποιηθούν.

Αν πάλι δεν επαρκούν, υπάρχουν ήδη τροποποιημένα λεωφορειάκια μεταγωγής κρατουμένων με μεταλλικό διαχωριστικό, τα οποία σκουριάζουν από την αχρησία.

Αν είναι δυνατόν, ας τοποθετηθεί ένα απλό πλεξιγκλάς χαμηλού κόστους επί του διαχωριστικού αυτών των οχημάτων κι ας μην γίνουν επεμβάσεις σε άλλα.

Κανείς εκ των Διοικήσεων δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, καθότι δεν τους αφορά. Τα πληρώματα εκτίθενται σε κίνδυνο. Κε Αρχηγέ, παρακαλώ για το ενδιαφέρον σας. Μόνο με δική σας πρωτοβουλία μπορεί να ξεκινήσουν ενέργειες, το κόστος ελάχιστο.

Μάχιμος Αστυνομικός

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis