Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:26 | 06/12/2014

 

Ώρα 20:01 Επεισόδια στην πλατεία Εξαρχείων και στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το Πολυτεχνείο  

 
Μέγεθος κειμένου
 
 

Ωρα 19:58 Οι αύρες της αστυνομίας που βγήκαν από το πίσω μέρος της Βουλής κατευθύνονται μέσω της Πανεπιστημίου στην πλατεία Εξαρχείων 

Ώρα: 19:51 Χημικά και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης κοντά στην οδό Βουκουρεστίου 
 


Ώρα 19:42 Βόμβες μολότοφ στο Σύνταγμα

Ώρα 19:38 Νεαροί σπάνε με καδρόνια τζαμαρίες καταστημάτων και κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας, στις οδού Σταδίου και Πανεπιστημίου 

Ώρα 19:15 Ένταση στην ουρά της πορείας μνήμης για την μαύρη επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
 


Νεαροί έσπασαν την τζαμαρία σε κατάστημα με ρούχα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, έβγαλαν τα ρούχα έξω και τους έβαλαν φωτιά, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο εσωτερικό του μαγαζιού. 
 

 


Ζημιές προκλήθηκαν και στις τζαμαρίες άλλων καταστημάτων και στο ξενοδοχείο “Τιτάνια”. Από κοντά βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. 
 


Ένταση και στην κεφαλή της πορείας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου. Αστυνομικοί έριξαν μία χειροβομβίδα κρότου-λάμψης. 
 


Στα Προπύλαια συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 7.000 διαδηλωτές, μαθητές, φοιτητές, μέλη συλλογικοτήτων, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 15χρονο μαθητή, που έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα.
 


Η πορεία στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν από τις 19:00.
 


Και αυτή τη φορά, η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην Αθήνα είναι κάτι παραπάνω από έντονη και τα μέτρα ασφαλείας αυστηρά. 

Η οδός Πανεπιστημίου είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα, ενώ κλειστοί είναι, με εντολή της αστυνομίας οι σταθμοί του Μετρό σε Κατεχάκη και Πανεπιστήμιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, νεαροί έδιωξαν τον κόσμο που καθόταν σε καφετέρια, στην πλατεία Κοραή.

 

 


Ένταση και φωτιές στα Εξάρχεια

Στα Εξάρχεια επικρατεί ένταση από το μεσημέρι, μετά τη λήξη της πορείας που έγινε για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, ακολούθησε ένταση στα Εξάρχεια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών.

Αυτή την ώρα (19:15) νεαροί έχουν βάλει φωτιές σε απορρίμματα, ενώ νωρίτερα το απόγευμα πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίων των δυνάμεων της αστυνομίας στην οδό Στουρνάρη, με τους δεύτερους να απαντούν με χειροβομβίδες κρόρου-λάμψης και χημικά.
 

ν
newsit.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis