Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:24 | 03/08/2018

Στην Καβάλα βρισκόταν η χασισοφυτεία ενός ζευγαριού Ελλήνων, στη Θεσσαλονίκη διακινούσαν τα προϊόντα της, αλλά αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από την… Δράμα κατάφεραν να βάλουν τέλος στην παράνομη δραστηριότητά τους!

Αρχικά, μαζί με συναδέλφους τους της Δίωξης Θεσσαλονίκης έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 51χρονη σύντροφός του, τους συνέλαβαν και βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1.056 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, ερεύνησαν με εκπαιδευμένο σκύλο το σπίτι τους σε χωριό της Καβάλας.

[custom:google-ads]

Εκεί ανακάλυψαν τη φυτεία με τα 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 ως 1,2 μέτρου, επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 72,7 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 5,1 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis