Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 06/09/2018

Εγγονός δολοφόνησε με μαχαίρι τον παππού του και την γιαγιά του. Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην οδό Ηροδότου της Καβάλας, γύρω στις 10 το πρωί της Πέμπτης (6-9-2018).

Συγκεκριμένα ο 24χρονος εγγονός επιτέθηκε με μαχαίρι στον 85χρονο παππού του και στην 80χρονη γιαγιά του και τους σκότωσε  καταφέροντάς τους πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Τα θύματα πρόλαβαν να καλέσουν σε βοήθεια τους περιοίκους, αλλά όταν πλέον έφτασε η Αστυνομία οι ηλικιωμένοι ήταν νεκροί. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επιτόπου τον δράστη, ο οποίος κρατούσε ακόμα το μαχαίρι και τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και ομολόγησε ο διπλό φονικό.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με μαρτυρίες των περιοίκων, το τελευταίο διάστημα ο 24χρονος είχε επιθετική συμπεριφορά. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αρχικά επιτέθηκε φραστικά στον παππού του και στην γιαγιά του, στους οποίους  στην συνέχεια επιτέθηκε με μαχαίρι. Ο δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί 2 φορές σε ψυχιατρική κλινική, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία για διάφορα αδικήματα.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία και νεκροτομή ενώ  η μητέρα του δράστη ήταν η πρώτη που ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς, όταν έφτασε στο σπίτι καθώς εργαζόταν εκείνη την ώρα. Ο τραγικός πατέρας που επίσης ειδοποιήθηκε έφτασε στον τόπο του εγκλήματος γύρω στις 11.35 και σε κατάσταση σοκ ενημερώθηκε από τους άνδρες της Αστυνομίας για την δολοφονία των γονιών του από τον ίδιο του τον γιό.

Η οικογένεια του δράστη ουδέποτε έδωσε αφορμή για οτιδήποτε, τα θύματα ήταν πολύ αγαπητά στην γειτονιά ενώ γενικότερα η οικογένεια επί σειρά ετών ασχολείται με την  παραγωγή μελιού.

kavalawebnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis