Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 20/07/2017
Για ακόμα μια φορά την προηγούμενη εβδομάδα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης δίδαξαν επαγγελματισμό και ηρωισμό, καθώς με περίτεχνες ενέργειες διέσωσαν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στην άνω κοιλιακή χώρα στην οδό Ολυμπιάδος στο κέντρο της πόλης.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο αντίκρισαν τον τραυματισμένο άνδρα να κείτεται σε λιπόθυμη κατάσταση, έχοντας διαμπερές τραύμα από καραμπίνα. Χωρίς να διστάσουν στιγμή, του παρείχαν εξειδικευμένες πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα να τον παραδώσουν με τις αισθήσεις του στην κινητή μονάδα του Ε.Κ.Α.Β. η οποία έφτασε στο σημείο αργότερα.
Ο καθημερινός ηρωισμός που επιδεικνύουν οι συνάδελφοι αυτής της ομάδας, με σκοπό την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, μας κάνουν πολύ υπερήφανους, ενώ ταυτόχρονα με τις πράξεις ηρωισμού τους, εξυψώνουν τον θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας στα μάτια της κοινωνίας. Οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ. κάνουν κάθε μέρα το καθήκον τους για να μας προστατεύουν, το ίδιο θα πρέπει να κάνει από τη μεριά της και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για να στηρίξει υλικά και ηθικά αυτή την ομάδα φύλακα-άγγελο.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis