Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:50 | 24/03/2020
Το Reconview παρουσιάζει έναν ανθεκτικό σε σφαίρες κινητό πύργο παρακολούθησης που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την ασφάλεια και να προστατεύει τους πολίτες. Ο πύργος είναι γνωστός ως Guardian Tower και θα είναι σύντομα στην διάθεση της αμερικανικής αστυνομίας.
 
Οι τοπικοί και διεθνείς δήμοι, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου, ο στρατό;, οι φυλακές, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα πάρκα ψυχαγωγίας, οι μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, οι αθλητικές ομάδες και πολλοί άλλοι που προσπαθούν να προστατεύσουν μεγάλα πλήθη μπορούν να επωφεληθούν από τον πύργο Guardian. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο, ένας χώρος στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο που μαστίζεται από εισβολές οχημάτων και επιθέσεις κατά τις αργίες, μια πολιτική διαδήλωση, η ασφάλεια των συνόρων - όλα απαιτούν την μέγιστη επαγρύπνηση για την προστασία των συμμετεχόντων και των παρευρισκομένων.
 
Οι πύργοι Guardian που είναι ανθεκτικοί σε σφαίρες είναι πολύ σπάνιοι στη βιομηχανία. Αυτό που κάνει τον πύργο Guardian μοναδικό και ιδιαίτερα πολύτιμο και αποτελεσματικό είναι τα εξής χαρακτηριστικά:
 
-Διαθέτει ανελκυστήρα και μπορεί άνετα να χωρέσει τέσσερις ανθρώπους.
-Ο σχεδιασμός του παρέχει μέγιστη αντοχή στον αέρα και θέα 360 μοιρών από 30 πόδια στον αέρα.
-Οι επιλογές θερμικής κάμερας προσφέρουν νυχτερινή όραση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε περιοχές χαμηλής ορατότητας. Παράλληλα διαθέτει και προβολείς.
-Τα παράθυρα επιτρέπουν στον πύργο να είναι αποτελεσματικός ακόμη και όταν δεν είναι επανδρωμένος. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν από τη μέσα μεριά και να καταλάβουν αν ο πύργος είναι επανδρωμένος ή όχι.
 
Ο πύργος Guardian μπορεί να αποτελέσει μέσο ασφάλειας, βοηθώντας τις κοινότητες να αντιμετωπίσουν το έγκλημα.
 
Η παράδοση του Tower Guard είναι αρκετά γρήγορη και έρχεται με εγγύηση ενός έτους. Η Reconview, με έδρα τη Νότια Καρολίνα, συνεργάζεται ήδη με το Ναυτικό των ΗΠΑ, την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και τις φυλακές σε όλη τη χώρα. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.reconview.com.
 
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis