Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 17/09/2019
Αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, με την σημαντικότερη αλλαγή σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, να έρχεται στην εξασθένηση των ανέμων.
 
Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ στην διάρκεια της ημέρας, εξασθενώντας σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα που έφτασαν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται σημαντική πτώση. Το βράδυ, η ορατότητα σε ορισμένες περιοχές στα δυτικά, θα είναι περιορισμένη.
 
Η πρόγνωση του καιρού
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
 
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
 
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια νωρίς το πρωί. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
 
ΑΤΤΙΚΗ
 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
 
 iefimerida.gr 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis