Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 02/03/2015

Με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες νεφώσεις ξεκινά ο καιρός την εβδομάδα. Στο ανατολικό Αιγαίο το πρωί θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

H πρόγνωση του καιρού:

Αττική

Λίγες νεφώσεις θα έχει σήμερα η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, ξεκινά η εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί θα έχουν σήμερα Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις θα έχουν σήμερα Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

 

Αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis