Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 04/01/2015

 

Στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες θα έχει σήμερα η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, παροδικά αυξημένες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Κυρίως από το μεσημέρι και μετά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν στα Δυτικά, τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από -3  έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα «δώσουν» τοπικές βροχές θα έχουν σήμερα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και νότια τοπικά στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2  έως 15 Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές θα έχουν σήμερα Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

 

Αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis