Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:42 | 02/04/2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια βροχές και κατά τόπους καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Μακεδονίας και τη βόρειας Θεσσαλίας. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα, το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Οι ανατολικών διευθύνσεων άνεμοι που πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια, από το απόγευμα θα ενισχυθούν σε 7 με 8 μποφόρ, τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους τοπικά 9 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές στη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη, οι οποίες από τα δυτικά θα ενταθούν και θα είναι τοπικά ισχυρές, ιδιαιτέρως στην κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια - παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο αρχικά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, σταδιακά της ανατολικής Μακεδονίας και από αργά τη νύχτα και της Θράκης (ενδεικτικό υψόμετρο 200-300 μέτρα).
Ανεμοι: Από ανατολικές διυθύνσεις 3 με 5 στα ανατολικά 6 με 7 και από το απόγευμα στο Θρακικό τοπικά 8 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα φτάσουν στο Θρακικό τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Από αργά το απόγευμα και από τα βόρεια βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ αργά τη νύχτα στα βόρεια θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί και στα νότια νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα βόρεια έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νότια έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές, οι οποίες στη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στη βόρεια Θεσσαλία, όπου το βράδυ θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 200-300 μέτρα).
Τα φαινόμενα το βράδυ στα νότια θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 7 με 8 και από αργά τη νύχτα στις Σποράδες τοπικά 9 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα, που τη νύχτα θα ενταθούν.
Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις απογευματινές ώρες.
Aνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι αργά τη νύχτα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.
Aνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis