Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 20/02/2017
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αναμένουμε σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι και από τα δυτικά.
 
 
Άνεμοι στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί έως 5 και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. 
 
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Πιο αναλυτικά:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές βροχές που γρήγορα θα περιοριστούν στα ανατολικά και χιόνι το πρωί στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ήλιος, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 13 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές στα νότια με σταδιακή βελτίωση, και χιόνια το πρωί στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα το πρωί και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια ως το μεσημέρι. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικές βροχές και στα βόρεια πιθανώς καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές κυρίως στα νότια με βελτίωση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.
 
Στην Αττική, ασθενείς βροχές με βελτίωση από το απόγευμα, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 
alphatv.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis