Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 11/01/2017

Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά, κατά τόπους πυκνές, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα Τετάρτη. 

Τοπικές βροχές κατά τόπου ισχυρές στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι νότιοι, νοτιοδυτικοί 5 με 7 στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά, ο οποίος τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια θα είναι ισχυρός. 

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ: 

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις και σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα ενταθούν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -6 έως 0 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά κατά τόπου πυκνές στη Στερεά και την Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ στα βόρεια.
Ανεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι, νοτιοδυτικοί 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ευβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές κυρίως στην Στερεά και την Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 πιθανώς στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στις Κυκλάδες πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης.
Ανεμοι: Νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις βορειότερες περιοχές.
Ανεμοι: Νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 γρήγορα 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα στα βόρεια, βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική 
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ.
Ανεμοι: Νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 
Καιρός: Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις και βελτίωση τη νύχτα.
Ανεμοι: Βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -5 έως 0 βαθμούς Κελσίου.



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis