Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:45 | 18/02/2017

Δεν είναι η μέρα της Αστυνομίας φαίνεται το Σάββατο, καθώς όχι μία αλλά δύο απανωτές αποδράσεις κρατουμένων σημειώθηκαν σε διάστημα λιγότερο από δύο ώρες…

Η πρώτη περίπτωση σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο μεσημέρι στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας όπου είχε οδηγηθεί τελούσε υπό κράτηση, ο 57χρονος Αρμένιος που έριξε σπρέι πιπεριού στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το απόγευμα της Τετάρτης στην Γλυφάδα, όταν είδαν πως οι πινακίδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε παρέπεμπαν σε κλεμμένο.

Τότε και παρά το κάψιμο που ένιωθαν οι αστυνομικοί στο πρόσωπο τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί διαπιστώθηκε πως στο πορτ παγκάζ είχε μία κλεμμένη τσάντα, ενώ απασχολούσε από το 2012 ως δραπέτης των Φυλακών Γρεβενών, όπου κρατείτο για υποθέσεις κλοπών και αντίστασης και αντίστασης κατά της Αρχής, είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια και ουδέποτε επέστρεψε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν και κατά τη διάρκεια του συσσιτίου κατάφερε με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο να διαφύγει εκ νέου και αποδράσει μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε οδηγηθεί ένας κρατούμενος, ο οποίος επίσης διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών που τον συνόδευαν και κατάφερε να αποδράσει. Από εκείνη την στιγμή πραγματοποιούνται εκτεταμένες αναζητήσεις της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δύο δραπετών…

Θοδωρής Παναγιωτίδης

 Πηγή: news247.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis