Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 21/09/2018

Οι εξαιρετικές πρωτοβουλίες με πρακτική και (κυρίως) ηθική αξία συνεχίζονται από τις συνδικαλιστικές Ενώσεις της ΕΛ.ΑΣ..

Σε χθεσινή ανάρτηση του Policenet.gr αναφερθήκαμε στην Ένωση Αστυνομικών Πέλλας που στήριξε έναν Αστυνομικό με οικονομικό βοήθημα 300 ευρώ.

Σήμερα ο λόγος για την Ένωση Αστυνομικών Βοιωτίας που επίσης στήριξε αστυνομικό με βοήθημα ιδίου ύψους.

Δείτε την ανάρτηση που έγινε στη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας:

 

"Το Δ.Σ. της E.A.Y.Βοιωτίας από τις αρχές της προηγούμενης (προ 4 ετών) κιόλας θητείας του, είχε ομοφώνως αποφασίσει να στηρίξει εμπράκτως το θεσμό της Οικογένειας, επιβραβεύοντας το κάθε μέλος που τεκνοποιεί αποδίδοντας το συμβολικό ποσό (επίδομα) των 300 ευρώ.

Επίσης, ομοφώνως είχε ληφθεί η απόφαση να ανταποκρινόμαστε, αναλόγως των οικονομικών δυνατοτήτων της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας, σε ΟΛΑ τα αιτήματα που μας αποστέλλονται κατά καιρούς από Πρωτοβάθμια Σωματεία και αφορούν οικονομική ενίσχυση συναδέλφου ή μέλους της οικογενείας του.

Μόνο συνειδητοποιώντας ότι η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το μέλλον που μας αξίζει.

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας σήμερα 20/09/2018, συνεχάρη και επιβράβευσε αποδίδοντας το επίδομα τέκνου των 300 ευρώ σε ακόμη ένα συνάδελφο ευχόμενη υγεία και κάθε ευτυχία στο νέο μέλος της μεγάλης μας, Αστυνομικής Οικογένειας."

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ζάχος Καρακώστας, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis