Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 01/05/2017

Οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών σε μια δύσβατη δασική πλαγιά του όρους Μουργκάνα, όπου τη νύχτα της Παρασκευής είχαν βρεθεί 55 κιλά χασίς, αποκάλυψε την ύπαρξη και δεύτερου φορτίου!

Όπως φαίνεται, οι Αλβανοί «βαρόνοι» των ναρκωτικών χρησιμοποιούν την περιοχή κοντά στην κοινότητα Καλλιθέα Φιλιατών με τους λίγο περισσότερους από 100 κατοίκους, ως σημείο συναλλαγής με τους εγχώριους συνεργούς τους. Στην ίδια δασική έκταση, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το Σάββατο κρυμμένο μέσα στη βλάστηση άλλον έναν «αδέσποτο» σάκο που περιείχε 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18 κιλών και 914 γραμμαρίων!

Και αυτοί οι σάκοι κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση για τα αλλεπάλληλα φορτία χασίς που φτάνουν στις παρυφές της Καλλιθέας Φιλιατών. Το προηγούμενο φορτίο που περισυλλέχθηκε αποτελούνταν από 43 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 54 κιλών και 924 γραμμαρίων μέσα σε τρεις σάκους που είχαν αφήσει για τους συνεργούς τους Αλβανοί κακοποιοί. Όμως, οι κινήσεις των αστυνομικών είχαν γίνει αντιληπτές και οι παραλήπτες δεν εμφανίστηκαν.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis