Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 27/03/2017

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε να δημιουργούνται υπηρεσίες παραπόνων και καταγγελιών των πολιτών για αστυνομική αυθαιρεσία.

Επίσης, έχουμε παρατηρήσει σε πάμπολλες περιπτώσεις να διώκονται συνάδελφοι μέσα από βίντεο "κόψε ράψε". Άλλωστε και ο τελευταίος Αστυνομικός του πεζοδρομίου έχει αντιληφθεί πως ότι και να κάνει κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή με μία ΕΔΕ, μία διαθεσιμότητα και στην χειρότερη των περιπτώσεων να καθίσει στην θέση του κατηγορούμενου και να τιμωρηθεί με βαρύτατες ποινές.

Ως αστυνομικοί οφείλουμε να παρέχουμε την αστυνόμευση στους πολίτες της Χώρας και να καταπολέμουμε την εγκληματικότητα.

Οφείλουν όμως όλοι μα όλοι να σέβονται και να αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρουμε.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να ανεχόμαστε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά, από ύβρεις εναντίον αστυνομικών έως και εγκληματικές ενέργειες, όπως είναι οι ρίψεις 
μολότοφ και να παραμένουμε αδρανείς, ενώ σε αντίθετη περίπτωση έχουμε δει αστυνομικούς οι οποίοι έδρασαν στα νόμιμα πλαίσια να μετακινούνται από τις υπηρεσίες τους και να διατάσσονται εναντίον τους ΕΔΕ και διαθεσιμότητες.

Για να εξαλειφθούν λοιπόν όλα τα παραπάνω, προτείνουμε κάτι το οποίο συμβαίνει σε πάρα πολλές προηγμένες Χώρες του εξωτερικού.

Τοποθέτηση καμερών σε όλα τα αστυνομικά οχήματα καθώς επίσης και χρήση καμερών σε όλες τις εκδηλώσεις, διαμαρτυρίες.

Έτσι, θα μπορούν οι πολίτες να βρίσκουν το δίκιο τους σε περίπτωση αστυνομικής αυθαιρεσίας, αλλά και εμείς να έχουμε το απαραίτητο υλικό που να αποδεικνύει αν πράξαμε αν ενεργήσαμε στα νόμιμα πλαίσια.

Κουραστήκαμε να φταίμε για όλα εμείς και να είμαστε ο εύκολος στόχος και το εξιλαστήριο θύμα

 Εμείς ως υπερασπιστές του Νόμου και της Τάξης το προτείνουμε και δεν φοβόμαστε να εφαρμοστεί. Εσείς;;;

 

 Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νομική προστασίας για ένστολους

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis