Και πάλι ένας Αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) έκανε άψογη δουλειά - Δείτε τι περιγράφει στο Policenet.gr μια πολίτης

Και πάλι ένας Αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) έκανε άψογη δουλειά - Δείτε τι περιγράφει στο Policenet.gr μια πολίτης

Η επιστολή που ακολουθεί, εστάλη από αναγνώστρια μας, στη σελίδα του Policenet.gr στο facebook:

"Καλησπέρα σας θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως έναν αστυνομικό που επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο το Σάββατο που μας πέρασε.

Ενώ βρισκόμουν σε πολυκατάστημα παρέα με μια φίλη μου επι της Ερμού αντιλήφθηκα την έντονη παρουσία αρκετά πλησίον μας δυο αντρών.

Μα λόγο του πολύ κόσμου δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μέχρι που έβαλα  το χέρι μου στην τσέπη και κατάλαβα πως με είχανε κλέψει το κινητό και τις κάρτες που είχα μέσα στη θήκη.

Ώσπου να το συνειδητοποιήσω και να γυρίσω το κεφάλι μου προς τα πίσω οι κλέφτες είχανε τραπεί σε φυγή.

Για καλή μου τύχη όλο το παραπάνω σκηνικό αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, στον όποιον οι κλέφτες είχανε κινήσει την υποψία, μεταγενέστερα μου είπε πως μόλις τους είδε να απομακρύνονται εσπευσμένα με ένα κινητό στο χέρι ενώ παράλληλα είδε εμένα να ψάχνω τα πράγματα μου αμέσως μετά σαν να έχω χάσει κάτι τους πήρε από πίσω τους καταδίωξε και κατάφερε να τους περάσει χειροπέδες τι και αν χρειάστηκε να παλέψει μαζί τους.

Πάνω στον πανικό μου έκανα μια κλήση απελπισίας από το τηλέφωνο της φίλης μου στο κινητό μου, δεν περίμενα να το σηκώσει κάποιος.

Μα προς έκπληξη μου το σήκωσε και το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήτανε να είναι στην άλλη άκρη του ακουστικού ένας αστυνομικός και ποσό μάλλον εκτός υπηρεσίας πιο πολλές πιθανότητες θα έδινα να το σήκωνε ο ίδιος ο κλέφτης.

Επειδη με εχουνε ξανά κλέψει στο κέντρο άλλες δυο φορές και δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την αστυνόμια και για όλα τα προηγούμενα αναθεώρησα πολλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αστυνομικό Διονύση Π. με καταγωγή από τα Γιαννιτσά για την παρατηρητικότητα του, την άμεση ανταπόκριση του και για το θάρρος που επέδειξε.

Ο οποίος παρεπιπτόντως σύμφωνα με αστυνομικούς στο τμήμα στο οποίο έδωσα την κατάθεση μου την προηγούμενη μέρα είχε συλλάβει με την βοήθεια ενός φίλου του τρεις ληστές μετά από ληστεία σε μια κοπέλα και πάλι χωρίς να δουλεύει.

Πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο ευχαριστώ και πάλι."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Θερμά συγχαρητήρια στον Υποδιοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, στο προσωπικό του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου και στους υπόλοιπους Αστυνομικούς που βοήθησαν σε μία σημαντική σύλληψη