Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 22/03/2017

Για σύμπραξη ποινικών και τρομοκρατών που στόχο έχουν την «αναγέννηση» της τρομοκρατίας, την εμπέδωση της ανασφάλειας στην κοινωνία και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχησή των χτυπημάτων τους, πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, κάνουν λόγο αξιωματικοί τη ΕΛ.ΑΣ..

Τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, εκτιμάται πως είναι «λευκοί τρομοκράτες» άτομα δηλαδή χωρίς ποινικό μητρώο, οι οποίοι συνεργάζονται με ποινικούς που γνωρίζουν από βόμβες. Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από τα ταχυδρομικά κουτιά στις περιοχές Σύνταγμα και Εξάρχεια, τα οποία χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για να στείλουν τα τρομο-δέματα στην Ευρώπη​.

Όπως σημείωσε σε ρεπορτάζ το Newpost, οι αστυνομικοί αναζητούν τρομο-δέματα σε στόχους εντός συνόρων.

Παράλληλα αρκετοί από τους φερόμενους αποστολείς, ζήτησαν από επιτελικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να μην διαρρεύσουν τα ονόματά τους για να μην αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στο μέλλον.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως τα μέλη των Πυρήνων δεν έχουν αναλάβει ακόμη την ευθύνη για την αποστολή των τρομο-δεμάτων καθώς δεν έχει εντοπιστεί το σύνολό όσων έχουν αποστείλει σε παραλήπτες εντός και εκτός Ελλάδας.

Πηγή: newpost.gr

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis