Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:12 | 13/04/2019
Tην Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, τα μέλη της ΑΝΑΣΑ και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ - ΚΑΣΚΑΛΗΣ Κασσιανος , ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Κωνσταντίνος , ΧΑΝΙΩΤΗΣΗλίας, ΧΑΤΖΗΣΙΩΜΟΣ Χρήστος και ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ Θωμάς, μετά την χθεσινή  επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα ΑΛΙΜΟΥ και στο Τμήμα Ασφαλειας ΑΛΙΜΟΥ , πραγματοποίησαν επίσκεψη στις πολυπαθείς Υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και Τμήματος Ασφαλειας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , με την ελπίδα ότι θα αντιμετωπίσουν μια καλύτερη κατάσταση , πλην όμως ‘’ τα ίδια Παντελακη μου , τα ίδια Παντελή μου ‘’ !!!!! . 
 
[custom:google-ads]

Τα προβλήματα τα ίδια και φυσικά παρά παρά πολλά !!!! . 

Για μια ακόμα φορά διαπιστώθηκε  ότι ο συνάδελφος , σύμφωνα με τις αντιλήψεις ορισμένων έχει μόνο υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα !!!!! Για πόσο ακόμα οσυνάδελφος θα λειτουργεί υπέρ του δέοντος στις υποχρεώσεις του ; 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : 

– Στο Αστυνομικό Τμήμα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έλαβε χώρα ενημέρωση από τον πρόσφατα τοποθετηθεντα Διοικητή Υπηρεσίας , ότι δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της προηγούμενης και της νέας διοίκησης , σήμερα η Υπηρεσία έχει φτάσει στο σημείο να οφείλει , τριψήφιο αριθμό ημερήσιων αναπαύσεων στο σύνολο του προσωπικού της Υπηρεσίας . Ποιο το αποτέλεσμα ; 
 
Η λειτουργία της Υπηρεσίας οφείλεται καθαρά και μόνο στην ευσυνειδησία και την υπομονή των συναδέλφων . Για ποια προσωπική ζωή μιλάμε ;Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο , να εργαζόμαστε με γνώμονα μόνο το φιλότιμο , γιατί επιτελούμε ένα λειτούργημα . Ποιο είναι αυτό ;;; Η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη !!! Για ποσό ακόμα θα συνεχίζεται αυτή η εκμετάλλευση ; Η βοήθεια της πολιτείας μηδενική . Η φυσική ηγεσία δυστυχώς μας δίνει την εντύπωση ότι είναι ανύπαρκτη . 

Οι καθημερινές ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης πολλές !!! Καθημερινώς διατίθενται σε διάθεση μέτρων , σε έκτακτες περιπολίες και σε ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών , εκτός της περιφέρειας της Ν/Α Αττικης μεγάλος αριθμός συναδέλφων , και ειδικά στο κέντρο Αθηνών !! Υλικοτεχνικός εξοπλισμός μηδενικός !!! Υπηρεσιακά οχήματα εξαθλιωμένα και επικίνδυνα !!!!! Η έκδοση Εβδομαδιαίας Υπηρεσίας πραγματοποιείται , δυστυχώς όμως με το πρόσχημα των «έκτακτων» Υπηρεσιακών αναγκών , καθημερινά οι αλλαγές είναι παρά παρά πολλές , με αποτέλεσμα ο οποίος προγραμματισμός που κάνει ο κάθε συνάδελφος για να τακτοποιήσει τις προσωπικές του υποχρεώσεις , πάει στράφι .
 
 
- Στο Τμήμα Ασφαλείας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , σύμφωνα με την ενημέρωση  από τον Διοικητή της Υπηρεσίας , καθημερινώς υπάρχει διάθεση μεγάλου αριθμού συναδέλφων εκτός Τμήματος σε μέτρα και σε Υπηρεσίες εκτός της Ν/Α Αττικής


. Περιπολίες Ασφαλείας μηδενικές !!! Σε έναν Δήμο σαν την Ηλιούπολη πολυπληθή , δεν είναι δυνατή η διάθεση Αστυνομικών σε εποχούμενη ή δίκυκλη περιπολία Ασφαλείας .

Επιπρόσθετα διαπιστώνεται ένα απαράδεκτο γεγονός - Η καθαριότητα των ανωτέρω Αστυνομικών Υπηρεσιών γίνεται από τους ίδιους τους συναδέλφους , οι οποίοι επιβαρύνονται οι ίδιοι οικονομικά , για να φέρουν ιδιωτικό συνεργείο , προκειμένου οι χώροι των Υπηρεσιών να διατηρούνται καθαροί και να τηρούνται οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής .
Περιμένουμε άμεσα λύσεις , περιμένουμε επιτέλους να σταματήσει η καταπάτηση των δικαιωμάτων μας !!!!!!

- ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ -
 
ΥΓ1.ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!!

ΥΓ2.ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ....!!
 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΑΣΥ : 

ΚΑΣΚΑΛΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 

ΧΑΤΖΗΣΙΩΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis