Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 23/04/2016

Έχω μακρά ιστορία με την οικογένεια των AK-47, τα οποία σέβομαι βαθύτατα, και έχω δει κάποια εξωφρενικά «κακοποιημένα» όπλα να εξακολουθούν να ρίχνουν, αλλά αυτή η εικόνα ανεβάζει την αξιοπιστία σε ένα νέο επίπεδο: Αφρικανικά αξιόπιστο.

Αυτή  το κινεζικό Καλάσνικοφ Τύπου 56 κατασχέθηκε από Αφρικανούς λαθροθήρες. Λέγεται ότι είναι πλήρως λειτουργικό, και δεν βλέπω κανένα λόγο που δεν  θα έπρεπε να είναι. Υπάρχει ένα «προστατευτικό» στρώμα σκουριάς στην επιφάνεια, συνηθισμένο, όταν οι κινεζικές μεταλλικές επιστρώσεις αντιμετωπίζουν τροπικά περιβάλλοντα. Το φινίρισμα ταιριάζει με αυτή του πλαισίου.

Αυτό το συγκεκριμένο όπλο έχει κάποιες «τροποποιήσεις» για την βελτίωση της αξιοπιστίας. Λείπουν μερικά κομμάτια από τον αορτήρα, αλλά φαίνεται πλήρως λειτουργικός. Η λαβή πιστολιού, τα προστατευτικά για τα χέρια και το κοντάκι έχουν «αναβαθμιστεί» με τροπικό σκληρό ξύλο δουλεμένο στο χέρι. Το κάλυμμα της θαλάμης λείπει, αλλά αυτό είναι εν τέλει μόνο ένα στοιχείο άνεσης. Ο προφυλακτήρας σκανδάλης έχει αφαιρεθεί δεδομένου ότι είναι απλά ένα άχρηστο δεκανίκι που ψάχνουν μόνο οι ψυχωτικοί με την ασφαλεία. Το πίσω σκοπευτικό συγκρατείται από σύρμα, αλλά, για να είμαστε δίκαιοι, κατά πάσα πιθανότητα δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Η ράβδος καθαρισμού είναι παρούσα σε «αψεγάδιαστη» κατάσταση.

Αν αυτό το όπλο δεν είχε κατασχεθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν στην ενεργό υπηρεσία μέχρι το 2147. Σε αυτό το σημείο να δώσουμε ένα respect στον κύριο Καλάσνικοφ για την αθάνατη δημιουργία του.


Πηγή: http://loadoutroom.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis