Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:11 | 19/02/2019

Το γεγονός ότι δεν αποστρατεύτηκε ούτε ένας από τους πέντε αντιστρατήγους που κρίθηκαν σήμερα δημιουργεί μία εικόνα που γεννά ερωτήματα για τα κριτήρια με τα οποία γίνονται οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ..

[custom:google-ads]

Και αυτό γιατί υπάρχουν υποστράτηγοι που περίμεναν να κριθούν για το κατά πόσο θα πάρουν τον επόμενο βαθμό, θα διατηρηθούν ή θα αποστρατευτούν και οι οποίοι είδαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά ότι δεν είχαν καμία… τύχη να γίνουν αντιστράτηγοι, παρότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κριθούν, καθώς δεν προήχθη κανένας υποστράτηγος.

Οι μηδενικές αποστρατεύσεις στο βαθμό αυτό οφείλονται σε παιχνίδι ισορροπιών ανάμεσα σε ετερόκλητους παίχτες. Το δόγμα που προκρίνει «να είναι όλοι ευχαριστημένοι».

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για κρίσεις χωρίς εκπλήξεις (κανείς βέβαια δεν περίμενε να παραμείνουν όλοι οι αντιστράτηγοι) αλλά και την πληροφορία που είχαμε δημοσιεύσει για παραμονή του υπαρχηγού.

Πηγή:  katechaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαταγή ενίσχυσης των Α.Δ. Αλεξανδρούπολης & Ορεστιάδας - Προσοχή στην προθεσία για την υποβολή των αιτημάτων

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis