Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 14/02/2019

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται, κάθε μέρα που περνά, για το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που σημειώθηκε σε βάρος ενός 12χρονου μαθητή, σε γυμνάσιο του Ζωγράφου. 

Υστερα από την κατεπείγουσα εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, συμμαθητές του θύματος αλλά και εκπαιδευτικοί άρχισαν να λύνουν τη σιωπή τους. 

Σύμφωνα με το Star, όλα έγιναν μετά από πίεση των «νταήδων» του σχολείου, οι οποίοι εξανάγκασαν έναν 12χρονο με νοητική υστέρηση να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του συνομηλίκου του. 

[custom:google-ads]

«Ηθελαν να σπάσουν πλάκα»

Κατά την ίδια πηγή, μαθητής του σχολείου υποστήριξε το κίνητρο των δραστών ήταν «να σπάσουν πλάκα».

Ο ίδιος μαθητής εξήγησε ότι «δυο με τρία παιδιά στρίμωξαν ένα παιδάκι και το ανάγκασαν να κάνει κάτι σε ένα άλλο παιδί. Ξέρω ποιος έκανε την πράξη. Τον έκαναν να το κάνει, τον πίεσαν. Αυτό το παιδί έχει προβλήματα, νοητικά» σημείωσε. 

Αλλος μαθητής φέρεται ότι επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι οι «νταήδες» μαγνητοσκοπούσαν, σε βίντεο, με τα κινητά τους τηλέφωνα την πράξη. «Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει. Το έχει δει ένας φίλος μου. Σοκαρίστηκε. Εχει διαγραφεί από τα κινητά γιατί φοβήθηκαν» τόνισε συγκεκριμένα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ύπαρξη του βίντεο επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς και ένας μαθητής που συμμετείχε στην ομάδα των «νταήδων». 

Ηδη πάντως οι αστυνομικοί έχουν έρθει σε επαφή με όλους τους καθηγητές, τη διοίκηση και τους υπαλλήλους στο συγκεκριμένο σχολείο του Ζωγράφου, οι οποίοι θα κληθούν να παράσχουν περαιτέρω εξηγήσεις και πληροφορίες για το συμβάν. 

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, ο 12χρονος μαθητής, έχει ήδη απομακρυνθεί από τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, ενώ θα υποβληθεί -πιθανότατα σήμερα- σε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis